Jdi na obsah Jdi na menu

Co nového

28. 2. 2016

 

21/Zima 2016

Když jsem před časem mrknul  na Bráškovy stránky, já jenom zíral. Tak on se stal taťkou. To je fakt fantastická zpráva a moc mu ještě jednou gratuluju!!!! Normálně mě to potěšilo. 

Já nic takovýho, ale taky mám jednu novinku. Změnil jsem lokalitu a ze středních Čech jsem to vzal šmahem nahoru na sever a dávám bacha v Šluknovským výběžku na moji novou zahradu. A můžu chodit na velký tůry, páč bydlím hned u lesa. Moc se mi tady líbí, po zahradě se pořád proháním jako ta tryskomyš.

Musím trochu dávat na sebe pozor, abych se některýmu z dravců, kterých nade mnou lítá plno, moc nezalíbil.

Tak všem posílám velký pozdrav od severu!!!

20/Zima 2014

Línej jako veš, dříve nažhavenej na tyhle stránky. Od brášků nikde žádný novinky, že bych já přeci jenom něco málo o sobě? Tak začnu dalším křížkem na krku, nojo, dohromady už mám tři. Prej to vynásobit a u každý rasy trochu jinak. Patřím k těm menším, tak možná krát sedm??? Jestli tak, no to už jsem pořádnej chlapík, ale poseroutka...přiznávám.Věčně kolem sebe pouštím hrůzu a celej se strachy klepu před cizíma lidma. Když si mě ale nikdo nevšímá, jsem ukázněnej, coó...zlatej. 

Mám takovej štěkací, svůj jazyk, se dožaduju pozornosti. Musím mít jistotu, že se o mně ví, že mě berou a ničím nepřekvapí. Musím si všechno zmapovat, se i vnucuju, někdy se i zadaří. Moji rodinu si bráním a když nejhůř, ochraňuje ona mě.

No prostě i velení v rodině si prohazujeme, někdy velí rodina mě a jindy jsem velitelem já.

A co je nejdůležitější... bezpečnost, mám to pod drápkem, proto lítám po zahradě, prolezu kdejakej kout, všechno co slyším, zaznamenám a ihned předávám informace všem ostatním. Jo, jo, nojo, takovej jsem já KUKY!

19/Léto 2013

Dlouhá přestávka, tak alespoň krátce!

Nějak se všechno u mě opakuje.Tohle léto jsem si teplíčka nejvíc užíval zase v Chorvatsku, střídal výhřev na sluníčku..válením se ve stínu.

Soptění a vyskakování si na ostatní zvířátka mě ještě nepřešlo, na výchovné okřikování nedbám a ani dospívání mi v tom nepomohlo. Ale už vím, že nejsem sám, jsem narazil nejednou na stejnou povahu.

A jak tak koukám, tomu letošnímu vyhřívání nejspíš odzvonilo, to se mi nelíbí. Je to na mě při ranním venčení kolikrát i vidět, celej se klepu. Na mě moc rychlá tahle teplotní změna.

Teď na řadě zimní radovánky.....

 18/Narozeniny 2012
To je mazec, už zase tohle datum 10.12., psím tempem si stárnu. Ááále..,dnes jsem se jenom radoval, vyšiloval venku ve sněhu a pak k obědu žádné granule, ale narozeninová, pestrá ,
Psí tabule:
Kuřecí masíčko, rýžička, mrkvička, dvě zapáchající svíčky z oblíbených tyčinek a vitamínky, to všechno bylo v jednom dortíku, kterej jsem úplně celej v mžiku spořádal. Paááni, já se dneska tedy mám.loonapix_13551319081677914388.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17/ Za plotem
Mám smutnou zprávu....., u sousedů mi umřela psí kámoška Bára, s kterou jsme si přes "Plot" moc rozuměli.
Na její místo přišla taková malá kule - viz. foto - buldoček jménem Max.

24092012119.jpg

Když ho vidím doma za oknem, nebo když se potkáme u drátěného plotu, nejraději bych ho odsud vyštěkal. Takovej "PRCEK" a už si na mě vyskakuje, snaží se o nějaký zvuky a dokonce se chce ke mně podhrabat. S tímhle asi moc kamarádit nebudu. Se uvidí, jestli si na sebe zvykneme. Bára mi moc chybí.
 
16/ Dovolená
Na známém místě a zase v karavanu. Tentokrát cestou kolony, musel jsem to ale vydržet.V kempu zase každodenní venčení jenom na vodítku, bez vodítka bych byl ztracenej. K vodě jsem nechodil, čekal v karavanu úplně sám, hlavně hlídal, poslouchal muziku a vyčuhoval z okna. Letos žádnej průšvih, mi zabarikádovali výhled, bych si jen tak nemohl na zvířátka a lidičky drze vystartovat. Jenom když se někdo k našemu místu víc přibížil, hned jsem se předvedl a ňafal. Celý den jsem nosil, sbíral, co na zemi našel, všelijak se poflakoval a když mi bylo veliký vedro, ležel ve stínu jako zabitej. Pobyt pro mě skončil zase šílenou koupelí a když pak konečně doma, řádil radostí jako divej.
 
15/ Úlovek
By mě ani ve snu nenapadlo, že bílý osrstění může být taky praktický. Se nedal přehlédnout, se nestačil ani přisát klíšťák obecnej, když si mě vybral za hostitele. Byla asi i náhoda a tak prej budu muset vydržet postřik proti těmhle vetřelcům. Nojo,.. jara si užívám na plný obrátky, hihi.
 
14/ Březen-2012:
No tedaá, toto...čučím z okna a co nevidím, ono chumelí.
To už jsem byl letos venku nataženej na dece, chytal déčko od sluníčka a nechal se paprskama šimrat na kožíšku. A kdyby jenom to. Stihnul jsem i zahradničit a zlikvidoval pár vyčuhujících krokusů, hihi....teď najednou nikde nic, jen zase to bílo a tak jsem si zopakoval řádění ve sněhu:)
 
14/ Zima-2012:
......dočkal jsem se, paní zima se dostavila. Chvílema to s ní šlo, dokonce jsem si zařádil ve sněhu, ale bylo i krušno. To když se mi pod obleček vecpal mráz až na kůžičku. Co to na nás pejsky šijou za mundůry? Ale bez nich by bylo asi hůř. Když nemrzlo a sluníčko svítilo, obešel jsem se bez oblečku a blbnul ve svým originále. Na zahradě jsem potkal sněhuláka, kterej ale ve stejný den kamsi zmizel. Taky jsem komicky v mrazech našlapoval jako brácha a navíc jsem měl chutě olizovat namrzlý věci a to mi panička zatrhla, bych prej náhodou nepřišel o svůj mlsný jazýček.
Včera najednou nějak jinak. Byl jsem dlouho venku, v závětří se tetelil na sluníčku, prolezl všechny zahradní kouty a měl bláto až za ušima. Konec února, že by zimě odzvonilo? To bych tu zimu celkem v pohodě přečkal...hihi. Ale co to dnes za oknem....už zase ten snížek padá.
 
13/ Vánoce-2011:
Radostný to den, jako utrženej od řetězu jsem byl, když přede mnou miska s kuřecím masíčkem. V jednom momentě jsem to hltavě do sebe nasoukal...mňam. Už jsem se na to moc těšil od narozenin, kdy bráška Benny poslal foto toho svýho narozeninovýho,masíčkovýho dortíka a já měl tuhle dobrotu přislíbenou na Vánoce. Pak jsem taky pod stromeček dostal nějaký dárečky.
Největší radost jsem ale měl opravdu z téhle ňamky.
 
12/ Narozeniny: loonapix_13234227371008518565.jpg
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář